161 відгук
emoji-quarantineІнтернет-магазин тимчасово не працює. Все буде Україна!

Перепрошуємо, на сайті тимчасово не працює прийом замовлень та повідомлень.

Плюсик

Автоклав електричний синій 30л "Великий" гвинтовий ( 20 банок -0.5 л, 12 банок-1л)

  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб

2 869,74 

Показати оптові ціни

Компанія тимчасово не приймає замовлення

повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Автоклав електричний синій 30л "Великий" гвинтовий ( 20 банок -0.5 л, 12 банок-1л)
Автоклав електричний синій 30л "Великий" гвинтовий ( 20 банок -0.5 л, 12 банок-1л)Немає в наявності
2 869,74 

Опис

АВТОКЛАВ ЕЛЕКТРИЧНИЙ ХАРКІВСЬКИЙ 30 Л

 

Автоклав призначений для консервування в домашніх умовах м'ясних, рибних та інших продуктів. З його допомогою процес прискорюється в 2-3 рази ( що дозволяє заощадити час і енергоресурси ), при високому режимі термообробки досягаються хороші смакові якості продуктів і загибель хвороботворних бактерій.

Технічні дані :

Місткість – 0,5 л - 20 банку., 1 л.-12 банок

Максимальний робочий тиск – 3,5 амт.

Габарити:

Висота - 600 мм

Ширина – 350 мм

Маса – 21 кг

Потужність – 2,2 кВт

Напруга – 220 Вт

Автоклав харківського виробництва. Комплектація - градусник, монометр, ніпель, спускний клапан. Закручується з допомогою хрестовини (гвинтові закрутка)

Комплектація автоклава:

  1. Манометр
  2. Притискний механізм
  3. Циліндричний корпус
  4. Ніпель
  5. Термометр
  6. Кришка
  7. Клапан запобіжний
  8. Гвинт
  9. Паспорт

Для зручності у використанні при пробному пуску необхідно практичним методом виявити похибка терморегулятора щодо спиртового термометра!

Підготовка до роботи:

  1. Встановити манометр
  2. Заповнити на 1/3 стійку термометра машинним маслом і встановити термометр
  3. Уложить на дно автоклава в 2-3 слоя плотную ткань ( мешковину, джинс )
  4. Поставить заполненные закатанные банки в автоклав . Между рядами и между собой банки ничем не перекладываются.
  5. Банки не должны иметь трещин и пузырьков воздуха в стекле, иначе они будут лопаться!
  6. Заполнить автоклав водой так чтобы верхняя банка была покрыта слоем 1,5-2,0 см
  7. Закрыть крышку, после этого автомобильным насосом создать давление 1,5 атм. И визуально ( с помощью мыльной пены ) а также на слух проверяют на герметичность, особенно в месте установки манометра. Герметичность автоклава обязательна!

Процесс приготовления в автоклаве электрическом:

Нагреваем автоклав и следим за температурой. Как только температура достигла 120 градусов засекают время, и дальнейший процесс варки длится 15-20мин. За время варки температура поднимется до 120-125 градусов, а давление поднимется до 5-7 атм ( зависит от температуры и объема воздуха в автоклаве ) . При не полной загрузке автоклава давление ниже. После полностью выключают, и автоклав оставляют для охлаждения до температуры 30 градусов. Только после остывания через золотник осторожно стравливают воздух и открывают крышку автоклава!

Рекомендуємо для отримання досвіду роботи з автоклавом зробити пробне консервування 2-3 банки. Умови консервування для будь-яких обсягів завантаження автоклава однакові.

 

Орієнтовний час стерилізації продуктів в електричному автоклаві:

Яловичина – 60 хв

Курка – 40 хв

Риба – 25 хв

Овочі – 15 хв

Характеристики

Основні атрибути
Країна виробникУкраїна
Джерело нагрівуЕлектричний (ТЕН)
МатеріалВуглецева сталь
Об`єм30 л
СтанНовий
ТипАвтоклав

Інформація для замовлення

  • Ціна: 2 869,74 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner