161 відгук
emoji-quarantineІнтернет-магазин тимчасово не працює. Все буде Україна!

Перепрошуємо, на сайті тимчасово не працює прийом замовлень та повідомлень.

Плюсик

Автоклав електричний синій 20л "Маленький" гвинтовий ( 12 банок -0.5 л, 5 банок-1л)

  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб

2 810,89 

Показати оптові ціни

Компанія тимчасово не приймає замовлення

повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Автоклав електричний синій 20л "Маленький" гвинтовий ( 12 банок -0.5 л, 5 банок-1л)
Автоклав електричний синій 20л "Маленький" гвинтовий ( 12 банок -0.5 л, 5 банок-1л)Немає в наявності
2 810,89 

Опис

АВТОКЛАВ ЭЛЕКТРИЧЕСКИЙ ХАРЬКОВСКИЙ 20 Л

 

Автоклав предназначен для консервирования в домашних условиях мясных, рыбных и других продуктов. С его помощью процесс ускоряется в 2-3 раза ( что позволяет сэкономить время и энергоресурсы ), при высоком режиме термообработки достигаются хорошие вкусовые качества продуктов и гибель болезнетворных бактерий.

Технические данные :

Вместимость – 0.5 л- 12 банка., 1 л.-5 банок

Максимальное рабочее давление – 3,5 амт.

Габариты:

Высота  - 530 мм

Ширина – 350 мм

Маса – 15 кг

Потужність – 2,2 кВт

Напруга – 220 Вт

Комплектація автоклава:

  1. Манометр
  2. Притискний механізм
  3. Циліндричний корпус
  4. Ніпель
  5. Термометр
  6. Кришка
  7. Клапан запобіжний
  8. Гвинт
  9. Паспорт

Для зручності у використанні при пробному пуску необхідно практичним методом виявити похибка терморегулятора щодо спиртового термометра!

Підготовка до роботи:

  1. Встановити манометр
  2. Заповнити на 1/3 стійку термометра машинним маслом і встановити термометр
  3. Укласти на дно автоклава в 2-3 шару щільну тканину ( мішковину, джинс )
  4. Поставить заполненные закатанные банки в автоклав . Между рядами и между собой банки ничем не перекладываются.
  5. Банки не должны иметь трещин и пузырьков воздуха в стекле, иначе они будут лопаться!
  6. Заполнить автоклав водой так чтобы верхняя банка была покрыта слоем 1,5-2,0 см
  7. Закрыть крышку, после этого автомобильным насосом создать давление 1,5 атм. И визуально ( с помощью мыльной пены ) а также на слух проверяют на герметичность, особенно в месте установки манометра. Герметичность автоклава обязательна!

Процесс приготовления в автоклаве электрическом:

Нагріваємо автоклав і стежимо за температурою. Як тільки температура досягла 120 градусів засікають час, і подальший процес варіння триває 15-20хв. За час варіння температура підніметься до 120-125 градусів, а тиск підніметься до 5-7 атм ( залежить від температури та об'єму повітря в автоклаві ) . При не повному завантаженні автоклава тиск нижче. Після повністю вимикають, та автоклав залишають для охолодження до температури 30 градусів. Тільки після остигання через золотник обережно стравлюють повітря і відкривають кришку автоклава!

Рекомендуємо для отримання досвіду роботи з автоклавом зробити пробне консервування 2-3 банки. Умови консервування для будь-яких обсягів завантаження автоклава однакові.

 

Орієнтовний час стерилізації продуктів в електричному автоклаві:

Яловичина – 60 хв

Курка – 40 хв

Риба – 25 хв

Овочі – 15 хв

Характеристики

Основні атрибути
Країна виробникУкраїна
Джерело нагрівуЕлектричний (ТЕН)
МатеріалВуглецева сталь
Об`єм20 л
СтанНовий
ТипАвтоклав

Інформація для замовлення

  • Ціна: 2 810,89 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner