161 відгук
emoji-quarantineІнтернет-магазин тимчасово не працює. Все буде Україна!

Перепрошуємо, на сайті тимчасово не працює прийом замовлень та повідомлень.

Плюсик

Автоклав газовий чорний "Середній", на болтах ( 20 банок -0.5 л, 12 банок-1л)

  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб

2 197,78 

Показати оптові ціни

Компанія тимчасово не приймає замовлення

повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Автоклав газовий чорний "Середній", на болтах ( 20 банок -0.5 л, 12 банок-1л)Немає в наявності
2 197,78 

Опис

АВТОКЛАВ ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КОНСЕРВУВАННЯ

Призначений для домашнього консервування продуктів у скляні банки об'ємом 0.5 і 1.0 л. в домашніх умовах.

Місткість - 0,5 л - 20 банку., 1 л.-12 банок

Автоклав харківського виробництва. Комплектація - градусник, монометр, ніпель, спускний клапан. Автоклав на болтах.

 

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Максимальний Робочий тиск - 3,5 атм.
Температура стерилізації, °С - 113...120
Маса установки, кг, не більше - 21
Габарити : 600х350
Місткість: 20шт - 0,5 л. або 12 шт. - 1л.
Встановлений термін служби установки, років (із заміною гумотехнічних виробів і відновлення лакофарбового покриття), не менше - 10
Тиск відкриття запобіжного клапана, МПа - 0,5 (+0,05)
Тиск закриття запобіжного клапана, МПа - 0,45 (+0,05).
Комплектація: манометр, термометр запобіжний клапан.

 

Рекомендовані рецепти приготування тушкованого м'яса в автоклаві:


«Курка у власному соку»
Курку обробити на порційні шматки розміром приблизно 40х60мм (або довільно), промити під проточною водою, віджати, покласти в ємність, посолити, витримати 10-15 хв. На дно 1л. банки покласти 3-4 шт. чорного перцю, 1 пгг. запашного перцю, скласти щільно просолені порційні шматки в банку (1 см. від верху!), закатати. Стерилізувати 90 хв при тиску 0,45 мПа.
Також можна приготувати інше м'ясо: свинину, яловичину, кролятину, баранину.

«Риба натуральна»
Хорошо подойдет речная мелочь или другая (речная, морская) рыба. Потрошеную рыбу без головы, плавников, хвоста промыть. Маленькую - целиком, побольше разделить на куски, сложить в емкость, посолить, выдержать 5-10 мин. На дно 0.5л. банки положить 2-3 шт. черного перца, сложить плотно рыбу (1см. от верха банки!), закатать. Стерилизовать 60 мин. при давлении 0,45 мПа.

« Рыба с овощами»
1кг. лука,1 кг. моркови, 2 кг. помидор, 400 г. растительного масла, 200г. сахара, 3 ст.л. соли, 2 кг. рыбы.
Овощи вымыть, лук, помидоры мелко нашинковать, морковь ~ на крупную терку, потрошеную рыбу без головы, хвоста и плавников разделать порционно. Все компоненты сложить в емкость, перемешать с солью, сахаром, растительным маслом ( если рыба жирная, растительного масла можно брать в меньшем количестве), выдержать 15 мин. На дно 0.5л.банки положить 2-3 шт. черного перца, сложить плотно рыбу с овощами (I см от верха банки!), закатать. Стерилизовать 60 мин. при давлении 0.45 мПа (если у рыбы нет крупных костей, то время стерилизации можно сократить до 45 мин. при том же рабочем давлении)

«Печінковий паштет»
2 кг. м'яса (яловичина або нежирна свинина), 1.3 кг печінки, 2 кг. сала, 6 шт. яєць, 600г. цибулі, 3 ст. л. солі . Всі компоненти перекрутити на м'ясорубку, додати яйця, перемішати, витримати 10-15 хв .Розкласти щільно в 0.5 л. банки (1 см. від верху банки!), закатати. Стерилізувати 120 хв. при давле0.45 мНа.

Характеристики

Основні атрибути
Країна виробникУкраїна
МатеріалВуглецева сталь
СтанНовий
ТипАвтоклав

Інформація для замовлення

  • Ціна: 2 197,78 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner