161 відгук
emoji-quarantineІнтернет-магазин тимчасово не працює. Все буде Україна!

Перепрошуємо, на сайті тимчасово не працює прийом замовлень та повідомлень.

Плюсик

Автоклав газовий чорний 30л "Великий", гвинт ( 35 банок -0.5 л, 20 банок-1л)

  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб

2 633,27 

Показати оптові ціни

Компанія тимчасово не приймає замовлення

повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Автоклав газовий чорний 30л "Великий", гвинт ( 35 банок -0.5 л, 20 банок-1л)
Автоклав газовий чорний 30л "Великий", гвинт ( 35 банок -0.5 л, 20 банок-1л)Немає в наявності
2 633,27 

Опис

АВТОКЛАВ ДЛЯ БУДИНКУ ЧОРНИЙ ВЕЛИКИЙ НА 30 Л.

 

Автоклав побутової для домашнього консервування чорний великою ємністю 30 літрів – прилад для якісної обробки продуктів харчування швидкого приготування корисних і смачних консервів (фруктових, рибних, м'ясних і овочевих). Також він оптимальний для обробки горошку, кукурудзи, квасолі тощо

У комплектацію автоклава включені: термометр, манометр і запобіжний клапан. Велика місткість дозволяє економити час користувачів (одночасно можна обробляти 30 півлітрову або 21 літрових банок).

Автоклав для домашнього консервування харківський великий на 30 л. можна нагрівати на будь-якому джерелі вогню, в тому числі й побутової газової плити. Як тільки стрілка зупиниться на позначці 100°С, потрібно засікти 15-20 хвилин. Після закінчення зазначеного часового проміжку виріб зняти з вогню і почекати, поки воно охолоне до 30°С.

Відкривати автоклав можна тільки після остигання!
Висота - мм
Ширина мм
маса автоклава, не менше, кг - 21
Комплектація:
Автоклав побутової у зборі:
Манометр
Термометр
Циліндричний корпус
Ніпель, Кришка
Клапан запобіжний
Гвинт

Рецепти для автоклава


Рецептура консервів – «Гриби по-польськи»

Інгредієнти кількість
Гриби, 1,0 кг
Цибуля ріпчаста, 1 шт.
Лавровий лист, 1 шт.
Сіль, г 30
Перець чорний горошком, 10 шт.
Мускатний горіх За смаком
Цукор, р 4
Оцет, м 150


Технологія приготування:
1) Вимити кришки і банки.
2) Гриби порізати на рівні шматки.
3) Гриби залити водою, посолити, додати подрібнену цибулю, запашний перець.
4) Варити протягом 25-35 хв.
5) Приготувати маринад (у воду додайте сіль, цукор, прокип'ятити, в кінці додати оцет або лимонну кислоту)
6) Помістити гриби з маринадом в банки.
7) Закатати (закрутити) кришки.
8) Начать процесс стерилизации.

Рецептура консервов – «Шампиньоны по-провансальски»

Ингредиенты количество
Шампиньоны, кг 1,0
Лавровый лист, шт. 1
Соль, г 20
Перец черный горошком, шт. 10
Мускатный орех По вкусу
Уксус, л 0,1

Технология приготовления:
1) Вымыть крышки и банки.
2) Грибы залить слегка подсоленной водой.
3) Варить в течение 5 мин.
4) Приготовить маринад (в воду добавьте перец, лавровый лист, мускатный орех, прокипятить, в конце добавить уксус или лимонную кислоту)
5) Залить маринадом грибы, прокипятить 5 минут,
6) Поместить грибы с маринадом в банки.
7) Закатати (закрутити) кришки.
8) Розпочати процес стерилізації.

Купити автоклав для домашнього консервування на 30 л. харківський великий чорний

Характеристики

Основні атрибути
Країна виробникУкраїна
МатеріалВуглецева сталь
Об`єм30 л
СтанНовий
ТипАвтоклав

Інформація для замовлення

  • Ціна: 2 633,27 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner