161 відгук
emoji-quarantineМагазин тимчасово не працює. Все буде Україна!

Перепрошуємо, на сайті тимчасово не працює прийом замовлень та повідомлень.

Плюсик

Автоклав газовий чорний "Міні", гвинт ( 12 банок -0.5 л, 5 банок-1л)

  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб

1 890,69 грн

Показати оптові ціни

Компанія тимчасово не приймає замовлення

повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Автоклав газовий чорний "Міні", гвинт ( 12 банок -0.5 л, 5 банок-1л)
Автоклав газовий чорний "Міні", гвинт ( 12 банок -0.5 л, 5 банок-1л)Немає в наявності
1 890,69 грн

Опис

АВТОКЛАВ ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КОНСЕРВУВАННЯ ХАРКІВСЬКИЙ МАЛЕНЬКИЙ

Приготування їжі автоклавним методом дозволяє готувати страви в рази швидше, зі збереженням всіх живильних властивостей продукту. Приготування їжі на пару під високим тиском - це найбільш дієтичний спосіб приготування продуктів.Високий тиск сприяє виходу природних натуральних соків з продукту, дозволяючи готувати страви при високих температурах у власному соку. Приготування при високому тиску дозволяє «відновлювати» пошкоджені тканини продуктів, упакованих у вакуумі або раніше заморожених.

 

ТЕХНІЧНІ ДАНІ:

Місткість автоклава побутового харківського:

Місткість (банок): 0.5 л - 12 банку., 1 л.-5 банок

Максимальний робочий тиск 3,5 атм

Габаритні розміри:

Висота -

Ширина -

Маса автоклава 13 кг

КОМПЛЕКТАЦІЯ:

Автоклав харківського виробництва.

Комплектація - градусник, монометр, ніпель, спускний клапан. Закручується з допомогою хрестовини (гвинтові закрутка).

Рецепти для автоклава побутового для домашньої консервації

«Курица в собственном соку»

Курицу разделать на порционные куски, размером примерно 40х60мм (или произвольно), промыть под проточной водой, отжать, поместить в емкость, посолить, выдержать 10-15 мин. На дно 1л. банки положить 3-4 шт. черного перца, 1 шт. душистого перца, сложить плотно просоленные порционные куски в банку (1 см. от верха!), закатать. Стерилизовать 90 мин при давлении 0,45 мПа. Также можно приготовить другое мясо: свинину, говядину, крольчатину, баранину.

 «Рыба натуральная»

Добре підійде річкова дрібниця або інша (річкова, морська) риба. Потрошеную рибу без голови, плавників, хвоста промити. Маленьку -цілком, побільше, розділити на шматки, скласти в ємність, посолити, витримати 5-10 хв. На дно 0.5 л. банки покласти 2-3 шт. чорного перцю, скласти щільно рибу (1см. від верху банки!), закатати. Стерилізувати 60 хв. при тиску 0,45 мПа.

« Риба з овочами»

1 кг цибулі, 1 кг моркви, 2 кг помідорів, 400 р. рослинного масла, 200г. цукру, 3 ст. л. солі, 2 кг. риби.

Овощи вымыть, лук, помидоры мелко нашинковать, морковь - на крупную терку, потрошеную рыбу без головы, хвоста и плавников разделать порционно. Все компоненты сложить в емкость, перемешать с солью, сахаром, растительным маслом ( если рыба жирная, растительного масла можно брать в меньшем количестве), выдержать 15 мин. На дно 0.5л.банки положить 2-3 шт. черного перца, сложить плотно рыбу с овощами (1 см от верха банки!), закатать. Стерилизовать 60 мин. при давлении 0.45 мПа (если у рыбы нет крупных костей, то время стерилизации можно сократить до 45 мин. при том же рабочем давлении)

«Печінковий паштет»

1 кг. м'яса (яловичина або нежирна свинина), 1.3 кг печінки, 2 кг. сала, 6 шт. яєць, 600г. цибулі, 3 ст. л. солі . Всі компоненти перекрутити на м'ясорубку, додати яйця, перемішати, витримати 10-15 хв .Розкласти щільно в 0.5 л. банки (1 см. від верху банки!), закатати. Стерилізувати 120 хв. при тиску 0.45 мПа.

Характеристики

Основні атрибути
Країна виробникУкраїна
МатеріалВуглецева сталь
СтанНовий
ТипАвтоклав

Інформація для замовлення

  • Ціна: 1 890,69 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner