Одноразовий контейнер з харчової алюмінієвої фольги SP88L є найпопулярнішим у пропонованому нами асортименті продукції. Ідеально підходить для випічки різноманітних кондитерських виробів, а також приготування запіканок, овочевих і м'ясних страв. Завдяки своїм оптимальним розмірам в ньому зручно зберігати, заморожувати і розігрівати, транспортувати їду на роботу або пікнік.Упаковка і посуд з алюмінієвої фольги дозволяє домогтися найкращого зовнішнього вигляду страви, а також зберігає всі його смакові характеристики завдяки бар'єрним властивостям алюмінію. Алюміній має високу теплопровідність. Це дозволяє звести до мінімуму час на приготування, заморожування і повторний розігрів страви. Якщо до вас несподівано нагрянули гості рекомендуємо швидко приготувати: Ліниві голубці в духовці Коли хочеться голубців, а часу на їх приготування немає, виручає лінивий варіант приготування цієї страви. Продукти Фарш м'ясний - 500 г Капуста білокачанна - 500 г Рис круглозерний - 0,5 склянки Яйце - 1 шт. Цибуля ріпчаста - 150 г Морква - 150 г Часник - 2 зубчики Олія соняшникова - 1 ст. ложка Перец чёрный молотый - по вкусу Соль - по вкусу * Для соуса: Томатная паста - 2 ст. ложки + 1 стакан воды или томатный сок - 1 стакан * Для подачи: Сметана - по вкусу Зелень свежая - по вкусу Как приготовить ленивые голубцы в духовке: 1. Капусту мелко нарезать и залить кипятком минут на 10. Откинуть капусту на дуршлаг и дать жидкости стечь. 2. Рис помыть и отварить на небольшом огне до полуготовности, примерно 10-12 минут после закипания. 3. Лук очистить и мелко нарезать. Морковь очистить и натереть на крупной тёрке. Чеснок очистить и выдавить через пресс. 4. Обжарить лук и морковь на подсолнечном масле в течение 7 минут на среднем огне. 5. Смешать фарш, капусту, рис и обжаренные овощи. Добавить яйцо, чёрный молотый перец, измельчённый чеснок и соль. Всё хорошо перемешать. 6. Из фарша мокрыми руками сформировать котлеты. 7. Томатную пасту развести водой. Уложить котлеты в форму для запекания, залить томатной пастой, разведённой в воде (или томатным соком). 8. Включить духовку и разогреть до 180°С. Запекать ленивые голубцы в духовке в течение одного часа. 9. Подавать ленивые голубцы со сметаной и свежей зеленью. На гарнір до голубців можна подати відварну картоплю або картопляне пюре. Приємного апетиту! PS Надішліть фотко страви.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Форма | Прямокутна |
Користувацькі характеристики | |
Кількість в упаковка | 50шт |
Кількість в ящику | 10 уп |
Матеріал виробу | Харчова алюмінієва фольга |
Область застосування | Для приготування і сервіровки блюд |
Обсяг | 2000мл |
Розмір зовнішній | 255мм*185мм*53мм |
Товщина | 60 мікрон |
Колір виробу | Сріблястий |
- Ціна: 448,61 ₴/пач