На дно коптильні укладають тріску. Найкращою вважається вільхова та ялівцева тріска. Також можна використовувати дуб,ліщина,клен,яблуні,груші. Кожне з дерев додає свій аромат.
Коптильню прогрівають 20-30 хвилин,потім ставлять ґрати із продуктами і щільно закривають коптильню кришкою. Початок копчення визначається по початку димлення тріски.
Комплектація:
-коптильня
-решітка
-піддон
-шепа
Розміри:
Висота-170 мм
Ширина-280 мм
Довжина-460 мм
Товщина металу-1,5 мм.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Джерело диму | Тріска |
Джерело тепла | Відкритий вогонь |
Кількість рівнів коптильні | 1 |
Матеріал | Сталь |
Тип коптильні | Деревна |
Тип копчення | Гаряче |
Товщина матеріалу | 1.5 мм |
Форма | Прямокутна |
Функція гриль, барбекю | Ні |
Інформація для замовлення
- Ціна: 333 ₴